Формуляр за връщане на продукт 

Клиент, закупил стока от онлайн магазин alma.bg, има право да я върне по желание в рамките на 14 календарни дни след получаването и, при спазване следните условия: 

  • запазен добър търговски вид – продукта не е употребяван и етикета му не е премахнат.
  • запазени всички етикети, аксесоари/подаръци (ако е имало такива), кутия (ако е имало такава).
  • транспортните разходи по връщането на стоката и банковите такси са за сметка на клиента;

Процедурата по връщане на стока, моля следвайте трите стъпки: 

1. Попълнете формуляра по долу на тази страница или го изтеглете от ТУК, разпечатайте го и го попълнете, след това го изпратете заедно с пратката.

2. Приложете касова бележка или разписка за прием на паричен превод или фактура от покупката.

3. Изпратете продукта за ваша сметка и без наложен платеж до: гр.Варна, офис Еконт Кайсиева градина, За Магазин Алма, Тел: 0876350320.

Важни уточнения!

1. Ако продукта е бил в кутия, трябва да бъден върнат в кутията си. Самата кутия също трябва да е запазена в добър търговски вид и да бъде допълнително опакована с цел да се предпази от повреди при транспорта. В противен случай, си запазваме правото, да удържи стойността на кутията от сумата, която следва да се възстанови.
2. Разноските по връщане на стоката са за сметка на купувача.

Ако имате въпроси, свързани с информацията във формуляра, можете да ни пишете на office@alma.bg или се обадете на 0876350320.

След като получим продукта и се убедим, че липсват следи от употреба и са спазени по горе описаните условия, ние ще ви възстановим платената сума по банков път до 14 работни дни. 

Формуляр за връщане на продукт