Формуляр за връщане на продукт 

Клиент, закупил стока от онлайн магазин alma.bg, има право да я върне по желание в рамките на 14 календарни дни след получаването и, при спазване следните условия: 

 • запазен добър търговски вид – продукта не е употребяван и етикета му не е премахнат.
 • запазени всички етикети, аксесоари/подаръци (ако е имало такива), кутия (ако е имало такава).
 • транспортните разходи по връщането на стоката и банковите такси са изцяло за сметка на клиента;

Процедурата по връщане на стока, моля следвайте трите стъпки: 

1. Попълнете формуляра по долу на тази страница или го изтеглете от ТУК, разпечатайте го и го попълнете, след това го изпратете заедно с пратката.

2. Приложете касова бележка или разписка за прием на паричен превод или фактура от покупката.

3. Изпратете продукта за ваша сметка и без наложен платеж до: гр.Варна, офис Еконт Кайсиева градина, За Магазин Алма, Тел: 0876350320.

Важни уточнения!

1. Ако продукта е бил в кутия, трябва да бъден върнат в кутията си. Самата кутия също трябва да е запазена в добър търговски вид и да бъде допълнително опакована с цел да се предпази от повреди при транспорта. В противен случай, си запазваме правото, да удържи стойността на кутията от сумата, която следва да се възстанови.
2. Разноските по всички доставки на стоката, както и банковата такса за възстановяване на сумата са за сметка на купувача.

Ако имате въпроси, свързани с информацията във формуляра, можете да ни пишете на office@alma.bg или се обадете на 0876350320.

След като получим продукта и се убедим, че липсват следи от употреба и са спазени по горе описаните условия, ние ще ви възстановим платената сума по банков път до 14 работни дни. 

Формуляр за връщане на продукт

  10%

  отстъпка, специално за ТЕБ 🎁

  Регистрирай се и вземи отстъпка още при първата си покупка.

  Без spam! Прочетете privacy policy за още информация.